Rabo Clubsupport

Wij doen dit jaar weer mee met de RaboClubSupport actie. Van 5 t/m 27 september kunnen jullie als lid van de Rabobank Zuid-Limburg Oost op ons stemmen. Via de link rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/deelnemers/details/254690-jokola?zoekterm=jokola is meer informatie te vinden.

Wat vinden wij het fijn om eindelijk weer te mogen repeteren en optredens te verzorgen. Wij willen het geldbedrag dat we ophalen dit jaar dan ook gebruiken om ons groepsgevoel verder te versterken door verschillende activiteiten en concerten. Bij concerten willen wij ook graag gebruik gaan maken van een nieuwe lichtinstallatie. 

Poster Jokola Rabobank Clubkasactie

 

Jubileumconcert

Poster Jubileumconcert

Wat is er nou gezelliger dan met al je vrienden in de zomer rondom een knisperend kampvuur herinneringen en sterke verhalen van vroeger op te halen? Een wijntje en geroosterde marshmallows erbij en natuurlijk lekker met z’n allen zingen. Zie je het al voor je? Wij wel! Op zaterdagavond 9 juli houdt Jokola zijn langverwachte jubileumconcert met als titel ’40 jaar kampvuurverhalen’ in het Openluchttheater in Brunssum.

De aanvang is om 19:00 uur en de entree is op basis van vrije gave. Tijdens het concert worden oude en nieuwe nummers afgewisseld met bijzondere anekdotes uit de 40-jarige bestaansgeschiedenis. Want ook na al die tijd is Jokola still singing strong! Wel toe aan een beetje gezelligheid? Dan zien we je graag op 9 juli!

Sjokola voor Jokola

Pasen2022

 

Overheerlijke paaschocolade te koop.

Jokola verkoopt dit jaar wederom heerlijke paaschocolade. Sjokola van Jokola!

Een verrassend cadeau voor uw familie, vrienden of werknemers. De kosten zijn slechts €3,- per zakjes. U heeft keuze uit paaseitjes, of paaseitjes met een haas.

Dit jaar leveren wij onze chocolade alleen op bestelling.

U kunt bestellen t/m 25 maart 2022 via de leden of door een email te sturen aan secretariaat@jokola.nl.

Droevig nieuws

Vandaag bereikte ons het verdrietige nieuws dat Pastoor Louis Cordewener, medeoprichter van zangkoor Jokola (1981), is overleden op 79-jarige leeftijd.
 
Hij was een bijzondere man die zeer geliefd was bij velen van ons; Een echte verenigingsman die Jokola altijd een warm hart heeft toegedragen. Jokola heeft vele missen mogen opluisteren in zijn tijd op de Langeberg, maar ook daarna in Voerendaal, Oirsbeek en Doenrade. Zijn band met Jokola is altijd gebleven. In 2014 hebben wij Pastoor Cordewener benoemd tot erelid van Jokola. Hij was hier zeer vereerd door. In 2018 hadden wij nog de eer om de mis van zijn 50-jarig priesterjubileum op te luisteren.
 
Pastoor Cordewener was een bijzonder man die nooit vergeten zal worden.

Cordowener