Zangkoor Jokola uit Brunssum, Limburg, is een gedreven popkoor, opgericht in 1981. Jokola staat bekend om haar diverse repertoire en frisse uitstraling. We kenmerken ons door een actueel alsook een klassieker repertoire; van Kensington en Pentatonix tot Bon Jovi en Queen.

Het koor telt op het moment rond de 50 zingende leden en staat onder leiding van dirigent en toetsenist Ralph Hamer; een gedreven persoon die al de nodige jaren meedraait in de Limburgse korenwereld. We verzorgen diverse optredens, van missen en vieringen in verzorgingstehuizen tot concerten en deelname aan koordagen.

Doorgaans wordt eenmaal per week gerepeteerd. Wanneer de omstandigheden hierom vragen kan het voorkomen dat er ook vaker moet worden gerepeteerd. De repetities vinden plaats op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het parochiehuis van de Langeberg, gelegen aan de Rembrandtstraat 1a in Brunssum.

Een doelstelling van Jokola is om met plezier uitdagende stukken te zingen, welke ondersteunt worden door choreografie en opstellingen. Jokola zoekt altijd naar nieuwe uitdagingen en probeert zichzelf immer naar een hoger niveau te tillen.

In 2016 heeft Jokola de titel “Limburgs koor van het jaar” gewonnen. Hier zijn we erg trots op. Jokola kijkt ook met veel plezier terug op 2017; het jaar waarin zij als gastkoor een prachtig optreden hebben mogen geven op de Limburgse Koordagen vanwege de titelwinst in 2016. 2017 was eveneens het jaar waarin zij het intieme concert getiteld “Leve de Liefde” ten uitvoer hebben gebracht; daar waren zij één waren met het publiek. Wil je op de hoogte blijven van onze aankomende uitvoeringen? Kijk dan vooral ook even op het “home” gedeelte van deze pagina en houd onze “Jokola” Facebook pagina in de gaten.